Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niestety szwagier to sie pewnie wysypywal z ukrytego przed wynikami po 7, teraz pewnie gdzies czeka na zakup (moze zaczal podkupowac?), po lawinie jaka udalo sie wywolac... pytanie tylko gdzie, wydaje mi sie, ze skala przeceny zaczyna zaskakiwac samych inicjatorow... . Rynek jest zmienny jak kobieta, raz nienawidzi raz kocha, ale przy solidnych fundamentach w dluzszej perspektywie zawsze szanuje... kapitalizacja ponizej 45m, dolec w dol, oferta produktowa bardzo przyzwoita, raport wyczyszczony, akcjonariat wypalony... spolka szuka dna, kto je znajdzie i nacisnie w odpowiednim momencie up pewnie sie bedzie cieszyl. Ja juz akcje mam, jak od ktoregos poziomu odbicie nastapi to sie pewnie podlacze... po kilkudziesiciu groszach odbicia i przy solidnych obrotach. Ale chyba jak zwykle w takich sytuacjach - najpierw musza opasc emocje, pozniej obroty... .