Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2015-03-24 o godz. 22:09 ~Misza napisał(a):
> Nie wiem nie jestem prawnikiem. Może Płocica nie jest mściwy i chciał tylko odzyskać kasę o TT, ale jak wczoraj wieczorem przeczytał o zawiadomieniu Orphee do prokuratury o możliwość manipulacji kursem, to się wkur..? Jak napisałem, nie jestem prawnikiem, a szkoda, bo tutaj najlepiej na swoje wyjdą prawnicy...
uwazasz, że postąpienie Płocicy i Totala wobec akcjonariuszy Orphee jest właściwe, przejmowanie akcji od OFE było ok przypomnę ci 19 XII na sesji ING przekazał 1,780 mln akcji a co z wcześniejszym przejęciem akcji PKO Bankowy 1, 4 mln szt.
świadoma transakcja ponad 10 mln akcji w transakcjach pakietowych to przypadek. Płocica wczesniej mówił, że skup nie powinien się odbyć....po czym handluje akcjami ORP na rzecz Total. kto przyczynił się o zaniżenia kursu w grudniu i lutym Czy wartość rynkowa jest właściwa w stosunku do aktywów. Płocica winny jest Orphee 15 mln zł