Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem ostatni, który tą spółkę chciałby wychwalać. Nic podobnego.
Ja jedynie twierdzę, że nie zasługuje na taką opinię jak twoja. Mało tego, dla mnie najważniejsze, że jej wykres jest geometryczny.
A jesli zbankrutuje, tak jak twierdzisz, to sam jej krzyż na grobie postawię, bo obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, razem z prezesem i radą nadzorczą.
Mnie obchodzi wyłącznie to, czy stosując analizę techniczną zwaną niegdyś księżycową, mogę na tym papierze zarobić, czy nie.
Ja twierdzę, że jest tu całkiem spory potencjał do wzrostu. A co będzie potem ?
Ano jeśli ci co pokończyli studia niektóre i kursy doszkalające tak wspaniale będą zarządzali jak dotychczas, to niech zdycha pod płotem.