~zainteresowany

Dzięki za odpowiedź na posta.
Ja obecnie mam tego za lekko ponad 20 tyś i rozważam jeszcze trochę dokupić choć mam mieszane uczucia na więcej powiem szczerze. Złotówka jest dość optymistyczną jak dla mnie wersją kursu bardziej liczę w okolicach 50-60 gr z perspektywy najbliższego roku. Tak, że zobaczę co będzie się tu rozgrywać w najbliższych miesiącach. Średnią mam jak na tą chwilę dobrą bo przecież to prawie dołek a tak mi się przy najmniej wydaje na dzień dzisiejszy (oby nie było jak u Ciebie, że jeszcze to spadnie w okolice 4 gr i kilkadziesiąt % pójdzie w las no ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma). Wtopy też, trzeba zaliczyć by na drugi raz być mądrzejszy o zdobyte doświadczenie. Zobaczymy co w raportach najbliższych podadzą no i jak giełda na to zareaguje. Z obserwacji też to mi wyglądało na pilnowanie kursu ale w jakich celach to ktoś robił?
Ja też tu mam zamiar siedzieć do póki min czyli 50 gr nie zobaczę na tablicy bo taki % by mnie interesował na chwilę obecną. Przecież coś trzeba robić z "nadwyżkami" a raczej do cierpliwych należę to zaczekam.
Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.