~kabaret

przed chwilą oglądałem wywiad Kraśko z byłym prezesem skoków Biereckim, jednym z poruszonych wątków był skok wołomiński z którego jego pracownicy wyprowadzili 2 mld zł. nieprawidłowośći były zgłoszone przez Biereckiego do KNF, niestety ta kochana instytucja przez prawie półtora roku tylko przyglądała się jak są wyprowadzane pieniądze nie reagując na zgłaszane nieprawidłowości.
Nasza sytuacja wygląda jeszcze gorzej bo rzecznik knf twierdzi, że krok po kroku wszystko jest realizowane. Czy ten urząd wogóle skontrolował co w tej spółce naprawdę się dzieje, miał wgląd w dokumentację itp. zaczynam mieć wątpliwości czy przypadkiem nie jest stronniczy. oczywiście mam nadzieję, że jestem w wielkim błędzie i nie stracimy zainwestowanego tu kapitału, chociaż fakty pokazują co innego i trudno zobaczyć tu jakieś pozytywne rozwiązanie. tu może być przekręt jak skok amber gold Tarantogi do Mongolii

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.