Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie wiem, czy ktoś sprawdzał w ostatnich dniach, jaka była średnia wartość transakcji
jeśli nie wyróżnia się na tle średniej miesięcznej pomimo wzrostu liczby transakcji, to można podejrzewać raczej indywidualnych inwestorów o czynny udział w przecenie (wykorzystując przy tym buy back).
jeszcze jedno mnie ciekawi, na co onegdaj zwracało uwagę kilka osób - czy ostatnie podbitki nie są ucieczka do przodu ze względu
możliwy efekt spadku dynamiki zysku operacyjnego (wciąż mam w pamięci ten nieszczęsny raport za 3Q 2014 i zjazd kursu o 8%, jaki potem nastąpił)
po porannej gwaltownej podbitce, nastąpiło (chwilowe?) uspokojenie
niemal identycznie dziś wygladała zabawa na ipx (już jest na minusie po otwarciu z dużą luką)...
ciekawe, jak dzis bedzie wygladało close