Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja powiem na koniec tak jako , że jestem zapalonym rowerzystą i oglądam wyścigi kolarskie to przeważnie ten kolarz co się za często odwraca patrząc na przeciwników przegrywa mimo , że prowadził . Po prostu za bardzo się zajął tym co za nim a nie tym co przed nim . Pisałem już o tym używając nomenklatury kolarskiej . Trend jest wzrostowy , ale kiedyś się skończy tyle , że jeszcze nie wiadomo na jakim poziomie . Jeśli ktoś uznał , że mu odpowiada ta cena to sprzedaje .