Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
pisałem w przeddzień podanych informacji to nikt mi nie wierzył.jak się przekonali że ludzie wiedzą oco chodzi to na drugi dzien podali info.w/g mnie nic nie jest jeszcze stracone.do gry wejdzie p.solorz,a gra jest o duże pieniądze.tutaj tarantoga jest już nie potrzebny.tarantoga posiada 9% akcji.z 130000tjok1 200 000 .jeden milion dwieście tys.razy1.5złtj 2mlnzł.w,/g ceny rynkowej,a w/g bilansowej 40mln.a gdy cena spadnie 0 30% to akcje tarantogi będą warte niecały milion.moje obliczenia są obarczne 5%błędem,na otwarciu notowań akcje będą stały 1zł.natomiast czy będzie skup reszty akcji to będzie zależec od elektrimu.pan solorz pójdzie tą drogą bo mongolia to jest złote runo i jest w miarę dobre prawo,nie ma łapownictwa i mafi.pozdrawiam.aktywa msx wynoszą 680mln.