Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
panowie szlachta,analizując sytuację dochodzimy do wniosku,że fundusze zarejestrowane w luksemburgu,nastawione są na oszustwa na wielką skalę.szczególnie podatne na oszustwa są spółki,upadłościowe,którym przedstawia się wizję wyjścia z tarapatów.msx miał możliwośc sprzedaży majątku i za 300mln.kupił wizję.która okazała się fikcją.nie analizowałem sytuacji finansowej spółki,ale wydaje mi sie,ze to koniec.ja jestem w plecy 2000zł.kupiłem po1,68zł.solorz też nic nie pomoże.w grudniu czytałem na temat tego funduszu,okazuje się że powiązania są tak niejasne że msx tak łatwo uwierzył w obiecanki cacanki. bez zbezpieczeń. pozdrawiam.