Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
,.,..polaczki przy ipo,bo kto wpuścił na giełdę spółkę mającą już na początku ujemny kapitał i zadłużenie prawie 300 baniek zielonych,,typowe pozyskanie kasy od drobnych,pewnie z,,h,,,j trafia człowieka,,ale nawet daleko nie sięgając jsw -100000tys zinwestowane na debiucie a teraz zostaje kilkanaście tys,,a co do westy--mamili nas linią vrla,chinczykami ,my w to wierzyliśmy ,putin najechał krym -aku przestały iść a co za tym idzie-westa nie poradziła sobie z zadłużeniem,a fala bankructw ukraińskich spółek dopiero przed nami ,będą padały jak muchy,,,ukraincy jakby mieli trochę honoru to by przeprowadzili skup akcji od nas i by mieli 100 procent i niech składają sobie do depozytu,,każdy z nas tu zainwestował pieniądze,czas,jedni mniejsze ,drudzy większe,wszystkich boli,nie ma ochrony od naszego państwa w związku z taką sytuacją ,,jeszcze spółka w luxemburgu zarejestrowana,był jeden w miarę pozytywny raport od czasu debiutu a później to już wszyscy wiemy ,,a co ing skusiło ,żeby wejść w taką inwestycję to już nie pojmuję ,,my to my ,,ale tam podobno szpece pracują i prześwietlają te spółki ,mają dostęp do informacji ,,giełda od lat uczyła pokory ludzi ,którzy myśleli ,że wszystkie rozumy postradali, osobiście łudziłem się do końca, byłem optymistą,, po tej porażce na pewno nie wrócę na giełdę bo już nie mam za co "inwestować"poczekam aż mi parę spółek które mam na koncie się wyklaruje i to wsio,,byłem długo na giełdzie i bilans jest ujemny,były czasy ,że się zarabiało ladne pieniądze ,te czasy minęły,zawsze to były wirtualne pieniądze,niby człowiek miał a zawsze inwestował,,czyli nie cieszył się nimi ,zawsze szły na inwestycje,nasza giełda ledwo co zipie,przerobiłem różne spółki ,a dlaczego wszedłem w westę?może tak jak ktoś tu pisał-uwierzyłem w jej świetlaną przyszłość,a także w to ,że po bankructwach się oddłuży,,niestety stało się inaczej,,,
pozdrawiam wszystkich inwestorów i życzę każdemu trafniejszych inwestycji