Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzięki za życzenia/ wzajemnie/ .Jak na każdej spółce należy mieć baczenie na spekułę/ ja się do niej skromnie nie zaliczam - w brew Waszym posądzeniom/. Kasa na GPW lubi obrót, oczywiście nie ze stratą. Tutaj mamy stratę i to sporą z jakimiś tam odległymi perspektywami / obiecanki cacanki a......./. Ja juz raz wtopiłem na CEDC, kiedy zaj.... li mi sporo akcji /ponad 23 tys- prawie 60 tys w plecy// Teraz nie mam zamiaru czekać tylko na MSX Można mieć pakiet,liczyć na uśrednienie/ tak będzie/, a zarazem szukać okazji na innych spółkach, a takie ą np.dzisiaj Kernel. Pozdrawiam