Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
pysznie, super, jesteśmy uratowani, będziemy bogaci. kamień spadł mi z serca.
Tymczasem, żeby nie bić niepotrzebnie piany, mam dla Ciebie propozycję. Biznesowo-zarobkową ma się rozumieć. Proponuję zakład. Za każdą złotówkę różnicy w cenie akcji na dzień 23 marca, któryś z nas zapłaci drugiej stronie 5000 zł.Punktem odniesienia niech będzie połowa dystansu między wyceną dzisiejszą, a Twoją sugestią. Jakby nie liczyć to 16 zł.
A zatem jeżeli 23 marca cena rynkowa będzie wynosiła 20 zł to zarobisz ode mnie 20k. Jeżeli jednak 23 marca cena będzie wynosiła nadal 12 zł, to Ty mi zapłacisz 20k.
0 zł inwestycji i jak wszystko pójdzie po Twojej myśli zarobisz 20k, albo lepiej :).
Pokrywam koszty notariusza.