~sanders

na forum cisza bo na klonie jest jak w modzie na sukces wystarczy zobaczyć co 50 odcinek żeby wiedzieć co się dzieje :-)
ja nabyłem swoje akcje 1,5 roku temu i nie powiem sporo jestem do przodu, choć przy tych obrotach to zysk mocno wirtualny bo spieniężyć się go nie da
mam nadzieję że aktualnie idziemy na 2,5zł, bo to wynika z trendu, powinniśmy tam być najdalej w czerwcu, co potem to wielka niewiadoma, zależy od raportów i od informacji nt przejścia na główny, bo zdaje sie nie jest to jeszcze przesądzone ale raczej powinien być spadek do obecnych poziomów ale przy dobrych informacjach wszystko jest możliwe, nawet 10zł

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.