Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja to coś takiego tyle ze z 10 lat mniej i czarne włosy, no i mam wredny charakter i lubię wkurzać ludzi, jak nie mam przynajmniej 5 czerwonych rączek to czuje, że mi się nie udało....
powiem wam w sekrecie, że po wczorajszych i dzisiejszych spadkach Cormay czara goryczy się przelała, może to nie jest jeszcze dno, ale wyraźny impuls aby coś konstruktywnego zrobić, mam nadzieje że dotychczas uśpione fundy wezmą się do roboty i wypracują jakiś plan naprawczy, bardzo, ale to bardzo liczę na piątkowe walne w Cormay, może paru facetom w garniturach dojdzie do świadomości, że dalsza wojna nie ma sensu i że trzeba wypracować kompromis
a moje akcje orphee, te które zostaną po skupie będą bardzo dużo warte....