Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
~oksymoron [95.40.51.*] czy Ty sobie kpisz ze mnie??? myślisz , że cokolwiek rozumiem z tych znaczków co umieściłeś????? człowieku ja wyglądam jak Monica Bellucci tylko mam większą miseczkę i w życiu posługuję się kobiecą intuicją, a nie jakimiś "dym wid"
jeśli myślisz, że sprzedawał ktokolwiek, kto jest zobowiązany do info to się grubo mylisz, pisałam Ci że takie sprawy załatwia się niepublicznie, żadnego info nie będzie