Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Filip, jesteś tak durny, że po prostu żal mi ciebie. Są takie funkcje, których używa się cały czas np. Prezydent, albo Marszałek Sejmu albo Prezes.. Do tego jesteś zwykłym chamem zniżyłeś się już do poziomu trucizny tak więc w tej sytuacji proponuję zajrzeć w lustro a tam zobaczysz do czego może prowadzić kontakt z giełdą jak się nie wie, co się robi. Ja nigdy nikogo nie oszukuję czasami może czegoś nie napiszę co uważam, ale tobie akurat napisałem bo jestem zdania, że z prostactwem trzeba jednak walczyć, może to jednak coś da trzeba być dobrej myśli. Powodzenia na gng frustracie może cie tam parówa nie wydyma przypadkowe decyzje inwestycyjne maja to do siebie, ze czasami się sprawdzają, chyba że się ma wybitnego nosa do tracenia kasy (czy ty przypadkiem nie jesteś takim kolesiem??) albo jest się wyzerowanym w zasadzie w twoim przypadku to kwestia czasu patrząc na twoje decyzje inwestycyjne