~kumi

W sumie to dość proste. Jak zaczynałem grać w jakąś gre od drugiej części i okazywało się fajne to sięgałem po pierwszą. Było też tak jak mówisz, że mając drugą chciałem zacząć od pierwszej.
Generalnie im więcej osób zagra tym szybciej przekaże innym osobą nazwę gry (a ze względu na dobre komentarze wiem, że tak jest) więc sprzedaż obu gier powinna wzrastać.
Gra jest bardzo krótko na rynku i jeszcze niewiele osób o niej wie. Musimy mieć świadomość tego, że nie była to produkcja tak wyczekiwana na świecie jak - Wiedźmin, który był reklamą samą w sobie ze względu na twórczość Sapkowskiego, która jest mi bardzo bliska. Sama gra wiedźmin 1 i 2 należą do najlepszych gier w jakie miałem okazje grać w życiu. W 3 jeszcze nie grałem i sorry za to że odbiegłem od tematu, ale trzeba było nawiązać do różnic.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.