Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
TT ma taką moc, że jak mocniej chrząknie to cały świat się rozwali na kawałki .... wszyscy zajmują się tym jaki to nowy przekręt wymyślił TT
a odpowiedź jest bardzo prosta, w skupie weźmie udział on i ja Pandora, bo tylko ja od początku wierzyłam w ten skup
niedobrze mi się robi jak czytam dzisiejsze wpisy na forum
jak widać giełda to nie miejsce dla jęczących panienek, wszyscy chcą zarobić i wszyscy boją się zarobić, a jeden chce byc cwańszy od drugiego i wychodzą wam głupoty
jaki % swoich akcji TT mógł dzisiaj sprzedać i jaki może sprzedać jeszcze przez dwa dni????
może dla was to jest atrakcyjne, ale nie dla niego