Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dalej naganiajcie na nie branie udziału w skupie to lepiej dla nas co to zrobią Ja od jutra już działam bo raczej kurs nie podskoczy tak jak chciałem więc szkoda czasu.Tymbardziej że widze duża część się wykruszy bo za trudno im to załatwiać osobiście.Toura jest specem w utrudnianiu i działanie na swoją korzyśc .zyskaja tylko ci co odpowiedzą na jego zaproszenie Reszta będzie kwiczeć jak kurs spadnie poniżej 50gr ale wtedy nich maja pretensje do siebie a nie do spółki.