Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
TED dobrze napisane, ale jak zauważyłeś nikt nie skomentował twoich przemyśleć i faktów jedynie to ze zmieniłeś nick i ze kasę tez straciłeś.
Ja czasem napisze jakiś post bo śmiac mi sie chce jak zaraz pojawia sie wiele postów ktore w żadnym momencie nie nawiązują do tego co napisałem a jedynie do moich innych nietrafionych decyzjii inwestycyjnych na NC.
Pisza to ludzie ktory niewsmak odstraszanie im narybku którym nakarmią swoimi nic nie wartymi akcjami. Ale sam straciłem sporo pieniędzy wierząc w bujdy prezesów ktorzy maja gdzieś akcjonariuszy wiec mam satysfakcję jak chociaż jedna osoba sprawdzi fakty związane z ta spolka zanim naciśnie Kupuj :))
Czy komuś juz udalo sie znaleźć firmę PCG która w stanach zarządza staraniem sie o kredyt i za założona stronę na worldpressie, nie aktualizowana od kilku lat Z serwerem w egzotycznym kraju??
Normalnie wilk z Wallstreet :)