Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2015-02-19 o godz. 13:15 ~Piotr napisał(a):
> moze byc wiele powod, niekoniecznie spiskowych:
> 1. akcjonariusze sa zawiedzeni wynikami finansowymi, nawis dlugu jest duzy
> 2. ktos specjalnie zaczac sypac by wywolac lawine i pozniej odebral nizej
> 3. ta sama wersja co punkt 2 tylko nikt nie odbieral, po prostu panika i juz
> 4. akcjonariusze wierza, ze tutaj oddadza ze strata i gdzie indziej odbija
> 5. ktos zaczal tracic, poczytal na forum jaki to armaggedon przed nami i wysypal
> 6. slaba komunikacja ze strony spolki, stad niepewnosc
>
> co wiecej te opcje mogly sie nalozyc. takze mozliwosci jest dziesiatki.... decyzje warto podejmowac samemu, bedac do niej przekonanym. nie mozna tez pozniej nikogo za nic winic. samemu sie ja podejmuje i bierze rezultat na klate. i juz
wg mnie:
ad 1 mysle ze istotny powod
ad 2 to ma najwiekszy udzial w spadku kursu
ad 3 paru ludzi jednak to odebralo wszak do studni sie nie sypie
ad 4 to wg mnie jakies 10% powodow
ad 5 a kto na podstawie wpisow na forum robi takie rzeczy ? chyba totalne zoltodzioby inwestycyjne
ad 6 jak najbardziej
ze swej strony dodalbym jeszcze zmasowaną akcje pisania negarywnych opinii
a poza tym zauwazyliscie ze paru aktywnych do niedawna forumowiczow jakby ucichło ?
nie bede wymianiac ich ksywek , łatwo ich znalezc
mam chwilową stratę na akciach ale spie spokojnie, wiem ze za jakis czas wyjde na zero ale sprzedawac nie bede
Ja mam zamiar tutaj zarobic ! I to calkiem spore pieniądze.