~XY

To samo napisałem na INDORZE. Witam na moje oko tu jest zbiórka na dużą skale moim zdaniem niedługo powrócą dawni udziałowcy Bogdan Małachwiej sprzedał 50% akcji w granicach 2zł wszystkie do 5% pozostałe sprzedał w pakiecie. Ich celem było wywołanie paniki i się im to udało teraz zbierają po siedemdziesiąt pare groszy czyli będą mieć za tą samą kasę prawie trzy razy więcej akcji. Druga sprawa najpierw miało być wyemitowanych ponad 44 000 000 szt akcji skończyło się na 8 000 000 szt i długi okres podajże do końca czerwca zaoferowanie tylko jednemu tych akcji.Aż mnie to dziwi że w raporcie nie pokazali prawie gotowej fabryki izolatorów czyli potrzeba im czasu na skup akcji .Tak na marginesie Bogdan Małachwiej mógł spokojnie upłynnić wszystkie papiery w granicach 3 zł była moda na indora.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.