Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam ten papier od 4zł i mam nadzieję ,że jeszcze sporo urośnie. Ale moje przemyślenia są na temat produktu, który ma być dla ludu. Ile macie urządzeń diagnostyczno-medycznych w domu poza termometrem i ciśnieniomierzem, a te urządzenia przydają się dla wszystkich domowników również podczas trwania choroby i nie kosztują więcej jak 150zł (to już wypas, bo zazwyczaj 30zł). A braster nie przyda się już po zdiagnozowaniu choroby ( wówczas jesteś pod machinami lekarzy), a za ile będą kupować kobiety urządzenie nie wiedząc czy kiedykolwiek będą chore? A jeżeli są w grupie ryzyka to i tak przechodzą regularne badania. chyba, że będzie to naprawdę tani produkt.