Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ciekawa teoria. Należy popatrzeć że to co się dzieje to swoisty wykup swoich akcji po promocyjnych cenach.
Obowiązkowe przekazanie raportu w którym przedstawiamy stratę patrz te 84% o którym pisałeś. spowodowało panikę i wyzbywanie sie akcji. Ale realizacja faktur z przedłużoną płatnością odbędzie się w pierwszym kwartale. Dla niewtajemniczonych JEZU TRAGEDIA.
Ktoś skupuje i dobrze wymiana miedzy zainteresowanymi bardzo dobry pomysł. W dniu walnego ogłaszamy ze jednak jest spora kasa do podziału i co się dzieje w tedy? Myślę że to jest zagranie kogoś z zarządu by w prosty sposób dokonać skupu bo przecież w firmie nic w ciągu 4 miesięcy się nie zmieniło a tym bardziej w baraży.
Wydaje mi się że należy skupić to co jest wystawione. Sam też podkupiłem troszkę na dzisiejszej promocji.
Pamiętacie w listopadzie skok do 8zł. To co się zmieniło No tak Pani Ogórek moze zostać Prezydentem Polski a premierem będzie Korwin z vic Palikotem
pozdrawiam 4/10