Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2015-02-16 o godz. 10:43 ~zly napisał(a):
> Podoba mi się, że nie ma tzw windy, rakiety, odpału czy jak tam to jeszcze nazywają. Zdecydowanie wolę stabilnie po parę procent codziennie niż wyścigi i przypadkowych gapowiczów. Tak zdecydowanie dalej zajedziemy jeśli będzie świadomy i stabilny akcjonariat.
Dokładnie tak aja piszesz, z doświadczenia wiem że bardzo silne wzrosty kilku sesyjne zawsze kończą się tak samo czyli równie mocnymi dynamicznymi korektami co przyciąga spekulantów mniejszych i większych-sam wtedy jestem zmuszony do takich zachowań i choć ma to swój plus jeśli chodzi o zwiększenie pakietu akcji to wolę spokojny trend.
Trend spokojny jest trendem silnym i nie rozchwianym ponieważ jak wiemy trend to nic innego jak zobrazowanie emocji uczestników rynku, a bywają one czasami mocno rozchwiane:)