Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
w spółce jest żle niestety
Odejscie dwóch najważniejszych osób w firmie bez nawet kilku słów wyjaśnień Prezesi Pani Straszewicz i Jankowski bardzo związani z firmą i z nią kojarzeni ci co inwestują trochę już czasu na GPW to wiedzą jak to się konczy dla firmy.
Raport za IV 2014 nie wyjaśnia sytuacji jaka jest obecnie w firmie ale nieudolne zachowanie największego akcjonariusza PTI pokazało w jakim kierunku ida sprawy.
Najgorsze jest to że wy dowiecie się dopiero w maju , a nowy Prezes to wielka zagadka jego kadencja wygasa z automatu po zatwierdzeniu sprawozdania za 2014 czyli najpóźniej VI 2015 , najlepsze jest to ze on będzie je zatwierdzał i zkwituje działalność organów spółki za rok 2014 bo za nic nie jest w tej chwili odpowiedzialny ale kasę będzie pobierał tak jak z wielu innych w których jest członkiem.
A odnośnie kasy to jej już w firmie nie ma ale to nie powinno nikogo dziwić Ja osobiście odchodząc z firmy którą tworzyłem na pewno bym jej nie zostawił , bo z jakiej racji i dla kogo?
Osobiscie uważam że ten okręt WIDMO nie ma już na pokładzie nikogo został tylko dziwny Prezes który jak przystało na okret widmo pojawił się z mgły !!!!
Nie komentuje już tej spółki i tak podejmiecie sami decyzję ja może pomogłem trochę nie zdecydowanym i uchroniłem ich przed niechlubnym mianem bycia pokrzywdzonych przez SYSTEM i białe koszule.
Warto zwracać uwagę na takie zachowania w spółkach jak by nie było to inwestujemy swoją krwawicę .