Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja jak idiota dałem sie nabrac w nowa wizje krola bajki o cygarach...eksluzywnej bieliznie ....pewna wspolpraca z renomowanymi firmami pozniej komi itp....pozniej jeszcze troche usrednilem ale i tak mi sie czkawka odbija ten caly pronocx:) duzo mnie nauczyla ta cala sytuacja ale boli tylko cena jaka bylo trzeba zaplacic za te doswiadczenie !
Duze doswiadczenie odnoscie zycia na gieldzie tez na petrolu mozna bylo zdobyc bo rysiu tez lubil duzo mieszac ale na szczescie tam udalo mi sie fajnie zarobic :)
Pamietajcie jak chcesz zarobic na złodzieju musisz myslec jak on !!!
Szkoda tylko ze GPW nie dba o drobnych akcjonariuszy i nie wyrzuca takich cwaniakow z gieldy ...wtedy duzo ludzi nie potraciloby swojego kapitału.
Mimo ze wciaz sa ludzie z centrozapu i pronoxu przy regnonie to chcialbym aby cos wymyslili abym mogl wyjsc bez straty .... pieniadze te i tak juz przekreslilem wiec moge tu czekac na to co sie wydarzy nawet kilka lat :)