Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
X-Man trochę więcej optymizmu, teraz wszystko się uda bo jest większa motywacja do działania ze strony TT
przy obliczeniach nie uwzględniłeś że akcje zostają w spółce, nie są umarzane
po powrocie do domu miałam nadzieje, że zastanę tu przynajmniej plus 10% na kursie
może faktycznie ktoś blokuje naturalny wzrost kursu, tylko komu zależy na niskiej cenie akcji???
wczoraj dokupowałam 5000 akcji, długo nie mogłam kupić po aktualnej cenie kursu, bo nie było podaży, chcąc kupić więcej musiałam zwiększać cenę zakupu, bo tam była podaż po 1000 akcji wyżej co 1 grosz, nigdy ich nie próbowałam sprzedawać, ale zakładam, że z uwagi na małe obroty sprzedawać większą ilość na raz jest trudno
kursu nie zaniżają tuorowie, bo nie mają w niskim kursie akcji żadnego interesu, jeśli ktoś zaniża to raczej total, gdyby kurs akcji orphee szedł szybko w górę, straciłby uzasadnienie dla swojego pomysłu wyrzucenia tuorów ze spółki