Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Stonoga nie jest hejterem, czyli trollem bezinteresownie rozlewającym jad na lewo i prawo. Jak napisałem, ma swoje głęboko uzasadnione powody. Jak wielu innych mam podobnie, więc go rozumiem. Ale nawet gdyby, to jedno nie wyklucza drugiego. Ja podważam jego kompetencje, a nie uczciwość o której zresztą niewiele wiem. A co do U-boat... sam zresztą kiedyś mówił na jednym z filmików "piszecie do mnie, namawiacie... nie, nie wciągnięcie mnie w żadną giełdę!". Czym innym jest prowadzić sp. z o.o. a czym innym kontaktować się z rynkiem wg ściśle określonych prawem reguł. I czy są one głupie, czy nie - nie ma znaczenia. Za nie wywiązywanie się są kary i to przeważnie na spółkę, a nie osoby fizyczne.