gpw_inwestor

Zainwestowało pewnie w The Farm 51, AA.

Na realizacje przyjdzie czas. Ja patrzę tu poprzez pryzmat przyszłości.

Lpp to trochę ciut wywindowana spółka ale działa na wyobraźnię.

Każdy decyzję podejmował sam, nikt nikogo nie namawiał ci co liczyli na szybki zysk szybko zjechali. A powtarzam to jest inwestycja długoterminowa. Jak kupujesz ziemię to sprzedajesz po miesiącu czy czekasz x lat aż wybudują się domy, osiedla i wtedy masz x % zysku?

Jakiego kolesiostwa? Wiele razy pojawiały się posty, że znajom królika, że przyjaciele i spółka, a ja pytam gdzie sa na to fakty, dowody? Bo wszystko do tej pory to czyste gdybanie. Ja mogę napisać, że Prezes ma wyspę na Pacyfiku i co będę miał czy nie będę miał racji? Prawdopodobieństwo jest 50/50. Do póki brak potwierdzenia to dla mnie to czysty tekst.

Podskoczy szybciej niż można myśleć (na przestrzeni lat).

~mmm mógłbym zadać Ci to samo pytanie. Skoro jesteś tutaj tak długo to może coś się za tym kryje?

Jedyne akcje jakie posiadam to akcje Arrinery poprzez Veno...czyli inaczej mówiąc akcje spółki Veno. Tak dostałem je w transakcji wymiennej. Ja złożyłem zlecenie, dom maklerski pobrał prowizję, kasę, a w zamian dał mi x akcji spółki.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.