Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
..że niby co ??.. to już raporty mam składać co i jak na innych półkach sobie pogrywam ??.. a co do adumy to konto z tego wojażu u mnie się zgadza bo ugrałem jakieś grosze ale nic nie straciłem jedynie zostało trochę papieru na pamiątkę a na certusie niebawem skończę zbiórkę na trzecie koło .. 1 - ok 500% 2 - ok 50% czyli razem ok 750% .. ucz się leszczu.. tu też ok 200% do przodu.. na oku mam fluid bo powinien spaść .. rajdy po 6-7 i inne ))