Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z informacji, które mamy to Indygo ma 68% akcji z 1,600.000.000 wyemitowanych + 200 000 000 serii J - wartość 0,01 zł
Ile z tego będą sprzedawać po 0,02 zł chyba nie za wiele, bo to mało opłacalne, pomimo przebitki 100%
Perspektywa po uruchomieniu produkcji, zawarciu kontraktów (patent) dosyć duża i to jeszcze w tym roku !!!!!!!!
Kurs będzie musiał skoczyć na 0,05 lub 0,06 - i wtedy zaczną upłynniać - ale jak poczują duże zainteresowanie produktem to i do 1 zł może dojść - np dwa lata -
Warto poczekać
Myślę, że w między czasie przejdą na normalny rynek , żeby być wiarygodnymi !!!!!!!
Maestro albo Nord pisał, że aktualnie jest ok 100.000.000 akcji w obiegu
co o tym myślicie !!!!!!!!! chyba warto czekać
Ja 3 lata temu kupiłem EEX 22.000 akcji po 1,57 zł - wszyscy się śmiali , że na NC wydaję pieniądze po 2 latach wartość była 1.100.000 zł obecnie po zawirowaniach
506.000 zł - podaję to ku rozwadze - tam też jest patent - reasumując w TOTO nie mam szczęścia wygrać a na giełdzie taka możliwość istnieje - tylko nie w tydzień-miesiąc czy nawet rok !!!!!!!!
pozdrawiam