Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To jest jakiś pomysł. ABS jakieś 500-600k, sama Pławna po odwołaniu Pławnego mogła ze 300k wyrzucić też.
Prezes - mam nadzieję nie jest samobójcą - poza tym musi informować o każdym 1% czyli jakieś 113k akcji. Jeżeli jednak trwa wysyp akcji przez prezesa czy jakichś zaufanych żeby była niska cena emisji to trzeba podkreśli że na ostatnim walnym pojawiły się zapisy (prezio poszedł na rękę) że kurs nie może być mniejszy niż nominał.
Róbcie jak uważacie, faktycznie ciężko patrzeć jak kasa topnieje. Ja zaczekam na rozwój wydarzeń gdyż nagły wysyp ale też i odbiór i batoniki po obu stronach mnie zastanawiają. Pisałem że trzeba zaczekać przynajmniej do marca/kwietnia 2015 i tego się trzymam. Pozdro.