Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak na kogoś kto ma "strategię" za każdym razem inną powinieneś wiedzieć, że nie było żadnej informacji odnośnie zwołania walnego i zmiany ceny nominalnej w statucie spółki. Cały czas obowiązuje więc cena nominalna 12,5 zł/akcję.
moja strategia to napewno nie jest siedzenie na dupie i patrzenie jak kurs spada
oczywiscie na dzien dzisjejszy obowjazuje 12.5 zl a jutro czekamy na zwolanie walnego
i zobaczymy co dalej
Nie trzeba było sprzedawać, a teraz naganiać na artykuł
wlasnie do tej pory bylem na pozycji krotkiej wiec musialem sprzedac a niedawno kupilem czyli zamknolem pozycje co do naganiania to trzeba popatrzec na innych co tu wyprawiaja zreszta trzeba byc idiota zeby dokonywac inwestycji na podstawie
pismakow z bankiera ……mam nadzieje ze ty do nich nie nalezysz ????
ponownie Twoja "strategia" doprowadzi do kupna po 3,30 zł i sprzedaży w okolicach 2 zł jak to miało miejsce w lecie bieżącego roku.
chyba mnie z kims pomyliles??????????
mysle ze moge nie miec racji we wszystkim bom omylny moze
traktuje pisanie na forum jako luzna merytoryke ktora nie sluzy podejmowaniu
decyzji inwestycyjnych
ps wyczulem u kolegi nutke agresji …..niepotrzebnie ja ci nie wrog jeno brat
tez bym chcial 12,5 zl na swieta i jesli rozmawiamy merytorycznie
to pokazalem koledze droge jak objac akcjie z duzo nizsza cena
a upieranie sie na slepo przy swoim prowadzi najczesciej do strat
czego dowodem jestescie wy sami koledzy i TY tez niezrzeszony
trzymasz i dokupujesz juz od 2.50 zl mimo to trzymam za ciebie kciuki
mongolgold twoj brat stawja na taka wersje
obnizenie kapitalu zakladowego z rownoczesnym podniesieniem kapitalu zakladowego w drodze emisji akcji z wylaczeniem prawa poboru dla dotychczasowych akcjonarjuszy
………..i na to czekam
a naganianie ze ktos nie zdazy kupic jest poprostu na poziomie przedszkola
mysle ze jasno i klarownie przedstawilem moja koncepcje ………czego nie mozna powiedziec o innych
nie bierz tego do siebie ale sie powtorze
trzeba chyba uciec z tworek zeby myslec ze tarantoga zaplaci za akcje po 12,50 zl
co nie przeszkadza w podbitce miedzyswiatecznej albo w styczniu
jeszcze raz cieplo i serdecznie pozdrawiam