Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
~DannySon.Jeśli mozesz,to proszę Ciebie o odpowiedź.Jak długo w tym siedzisz ? I drugie.Zauważyłem,że jakiś czas temu pod koniec sesji ( przy jakimś tam kursie) koszone było poniżej, tzn w ciągu dnia wisiało np. 25,24 czy 28 gr. a na/w końcówce schodziło po 18 ,19 czy 22 gr ( tak mniej więcej). po czy m wracało w górny kurs.Zrobiłem coś takiego: Dałem 411 papiera na kupno po 20 gr. a resztę ukryłem i od tego tego czasu nawet nie schodzi na te poziomy. Ktoś owszem wziął niedawno po 20 gr,ale tylko to co jawne,a moje ukryte nie tknięte.O co może chodzić ? Czy ktoś , kto ma pełne notowania ma wgląd w ukryte zlecenia ? Ja mam tylko podstawę,czyli jedna oferta.
ps.mnie IP CO CHWILE sie zmienia.