Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A takie ma znaczenie, że twoje tłumaczenie jest równie żałosne co wpis :D
Chyba jestesmy sobie przeznaczeni, skoro "zupełnym przypadkiem" wybierasz nick łudząco podobny do mojego
Bekę mam z ciebie nieziemską chłopie! :D
Na twoje pytania cięzko jest odpowiedzieć, bo nie wiadomo jaki dziś masz dzień. Czy jest to jeden z tych dni, kiedy masz 40 koła papiera i piejesz piesni pochwalne na czesc EKS, czy może jest to dzień, gdy nie masz ani jednej akcji i wylewasz na społke wszystkie swe życiowe żale o śmieciowości i gniotowatości.
Ja nie ryzykuję, bo nie znam twego stanu psychicznego w dniu 11 grudnia 2014 r. i nie wiem, jakiej reakcji moge sie spodziewać.