~apollo

Kurs akcji rośnie tyle na ile rynek "ma ochotę"
Byłem świadkiem wielu rajdów w swojej "karierze" a nawet brałem w niektórych udział.
Jedno w moim przypadku powtarzało się nagminnie.
Zawsze za wcześnie rezygnowałem.
Wiem , wiem , najważniejsza jest ochrona kapitału:)
Zrozumienie faktu ,że nie ma dla spekuły czegoś takiego jak "wyżej się nie da" zajmuje trochę czasu.
Owszem w końcu nadchodzi koniec wzrostów ale nikt go nie jest w stanie przewidzieć.
Na forach zawsze znajdzie się ktoś , kto co dziennie przez kilka lub kilkanaście sesji będzie wróżył koniec wzrostów i po jakimś czasie w końcu się doczeka tego dnia i dumnie powie : a nie mówiłem.
Mam kolegę , który w podobny sposób przewiduje deszcz.
Po kilku tygodniach słonecznej pogody też stwierdza z dumą w głosie: a nie mówiłem!

A co my tu teraz mamy na WBAY?
Ano najzwyklejszy w życiu Rajd św. Mikołaja:)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.