~lewy

Czy każdy może zostać prezesem? Nie. Ale każdy może oczerniać prezesa, to takie proste. Zupełnie nie znam tego gościa -prezesa, ale ktoś, kto jest na takim stanowisku i obraca milionami, wkłada w spółkę miliony, to nie może być taki zwykły i przeciętny Polak, Np. Taki jak ja.Ja nie mam milionów i nie jestem prezesem, i nigdy nie będę, bo się do tego nie nadaję, do tego trzeba mieć predyspozycje. Nie sądzę żeby taki prezes nie wiedział co to są rezerwy, a to że ma jakąś nową panienkę, to chwala mu, znaczy się spoko gość. Ludzie przestańcie ujadać. Mam parę tysięcy sztuk akcji, w tej chwili jestem do tyłu ale czekam i wierzę w tą spółkę. Dziwne propozycję niektórych żeby poddać prezesa badaniom psychiatrycznym, nie podlegają komentarzom, spróbujcie sami rozwinąć taki biznes. Naprawdę jest mi przykro że nie doceniacie prezesa. Pzdr.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.