Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To prawda, że rowerek jest ciekawym dodatkiem do codziennej giełdowej rutyny. Nie chcę pisać truizmów o tym, że oczywiście należy się wspierać AT, ustawiać stop lossy, itp, uważam bowiem, że pomimo niewątpliwej satysfakcji jaką przynosi rowerowe zakręcenie akcjami i powiększanie portfela tą samą kwotą, w tej chwili na Brasterze ryzyko zostania na peronie jest zbyt duże. Wiem również, jako leszcz, że nie do mnie należy decyzja o dacie startu. A widzę na NC coraz częściej, że Rozdający Karty stosują metody specjalnie na "specjalistów", czyli przełamują wsparcia, po czym na następnych sesjach, wbrew logice techniki robią świecę do góry. Kończąc, uważam, że w tej chwili na Brasterze jest za tanio, żeby wychodzić dla marnego jedno-złotowego kółeczka.