Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
hmmm no ciekawe panie, coś tu jest nie teges tak czy inaczej, bo jak by to był już trup total, to nikt by tego nie zbierał i kwiczało by to na 0,05 gr albo i niżej, a tu ktoś ręke na pulsie trzyma ewidentnie, ja mały pakiecik w dalszym ciągu trzymam, więcej nie dobieram, a nóż widelec się coś wykluje z tego.
kilka lat temu nabyłem też małą ilść akcji pewnej spółki, która była ewidentnie bankrutem z długiem około 2mln zet, ktoś się tym zainteresował tylko i wyłącznie zeby wejść na gpw bocznymi drzwiami, spółke kupił, oddłużył, po czym zmienił nazwę, zmienił profil i no i stanęło to na nogi, w tej chwili cena akcji od najniższego poziomu jest ponad tysiąc procent wyżej i zanosi się że będzie jeszcze wyżej, miejmy nadzieję że może tu też ktoś dojrzy możliwość wejścia na rynek akcji bocznymi drzwiami, bez straty czasu, kasy i opinii knf-u by przechodzić od podstaw cały proces dopuszczania do rynku, jestem dobrej myśli
pzdr