Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do Dawid.
Słuchaj to nie są moje przemyślenia tylko informacje zebrane od inwestorów. Mnie nie musisz przekonywać że spółka to perełka. Chodzi o to by przekonywać innych - rynek. Na razie tego nie ma. Co do dużego zainteresowania - proszę cie - wolumeny ostatnich 2 tyg są masakryczne, żadnego zainteresowania akcjami nie ma, wychodzą ci co już mają dość biorą insiderzy którzy dokupują (ja tez dokupuje)
Czekam na wieści co się będzie działo, na razie męczący i demotywujący boczniak od góry ograniczony SMA15 od dołu SMA 45 i tak sobie to pyka.