Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A czy możesz mi logicznie wytłumaczyć, dlaczego mam rozmawiać merytorycznie z osobą, która raz ma tysiące akcji EKS, innym razem nie ma ich wcale, raz wylewa na spolke pomyje i nazywa akcje śmieciami a innym razem pieje pieśni pochwalne na cześć i przyszlość EKS?
Nie przepadam za takimi chorągiewkami.. A w tym przypadku to nawet sie boję, bo to nigdy nic nie wiadomo jakie kto ma dolegliwości psycho-fizyczne............
P.S. To że ci pociąg odjechał i nie zalapales sie na jazde 11Bitem to moja wina?
Dlaczego do mnie się o to żalisz?
Po prostu nie zdążyłes i tyle. Po co to zaraz wyżywać się na innych spółkach?
Ja akurat wolę jeździć Certusem, polecam.