Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak byś odpowiadał na moje pytania to bym nie powtarzał się a czy ja innych też tak ciągnę za język?
Zainwestuj w leki na poprawę pamięci no i okulary już wiesz po co.
Nieraz pisałem że życzę akcjonariuszom żeby zarobili no ale nie tobie bo ty nim nie jesteś prawda?
Dlaczego od ponad 2 lat tu nadajesz i odpowiadasz tylko wybiórczo?
Zadałem ci proste pytaie odnośnie reklamy, co bym nie spytał to pomijasz celowo :)
ponudzę, porządna reklama według ciebie nie dzwignie sprzedaży?
To po co inni reklamują swoje produkty i marnują na to pieniądze?
Gdzie ty żyjesz na marsie?
W jakim celu od kilku lat lejesz wodę na tym forum?
Nie mów mi że kupiłeś po naście groszy akcje które spadły do zera a ty udajesz że jest ok ???
O okularach już nie wspomnę bo wiesz.
Jak byś chciał to mogę drukowanymi pisać o ile innym to nie przeszkadza :)
Po co tu od lat nawijasz i ganisz każdego co prawdę napisze, po co zaklinasz prawdę, mam ci przytoczyć kilka pytań?
Jak byłem akcjonariusze to samo majaczyłeś, przy premierze AI to samo.