Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak widać na giełdzie jest dużo psychicznych gości którzy potracili sporo. Tu jest przykład mnożyciela wątków i psychopaty który cieszy się z kilku groszy spadków i zachłysta się tym że najpewniej on ma rację. Można sprawdzić jego wpisy na kilku kolejnych stronach. Pisze że będzie stał z boku a zakłada po kilka wpisów. Jest to też przykład typa który sam nie zarobił to i drugiemu nie da. Nie poradzenie sobie z tym że straciłem plus jakieś na pewno kompleksy męczą. Jak można na giełdzie mieć osobisty żal do prezesa albo do tego co od ciebie odkupił taniej akcje? Trzeba mieć nieźle zrytą dynię żeby oskarżać innych o naganianie a samemu zakładać wątki cisnące na sprzedaż i wystraszenie innych. Poza tym pisanie po innymi nikami na Onecie co można poznać po stylu nagonki.
Ponieważ typ się powtarza wpisami, przez co i ja zaczynam się powtarzać a jestem za poważny jednak na takie dziecięce zagrywki. Zdania o spółce nie zmieniłem a moja odpowiedź jest tutaj:
https://www.bankier.pl/forum/temat_uboat-kupowac-czy-sprzedawac,15872395.html