Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie wiem, o co Ci chodzi z tymi fotkami,
Dla mnie niepokojace jest działanie tuory, który wciąż okłamuje , nawet przy ostatniej emisji. Dzis z raportu wynika, że spółka nie ma wciąż gotówki na zakończenie sporu z Diesse, natomiast ma duze nalezności, z odległą datą ich egzekucji.
Takze to jest własnie niepokojace, ze ten człowiek jest wciąż niesłowny i ciagle uchodzi mu to bezkarnie. Odkryłem cos, co moze mi dac mozliwość wytoczenia temu człowiekowi powództwa cywilnego, ale musze to jeszcze dokładnie sprawdzić, bo wiadomo, ze takie sprawy to zawsze na poczatku koszty.
Jak założę sprawe, to się z Wami podziele moimi odkryciami. Teraz drążę temat dalej by byc pewnym, bo ja juz nie moge więcej tracić, a on ma wciąż miliony w swojej kabzie.