Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
CWPE sprzedawałem już dawno po 35 gr przy innej sytuacji(na wzroście płynność była przyzwoita) a pakiety odbierałem od 11 do 17 gr .
Teraz szczerze powiem nie wiem co mogą wywinąć.Działania osób odpowiedzialnych nie są czytelne więc zgodnie z zasadą wstrzymuję się do pierwszego pozytywnego sygnału.Nie twierdzę że papier nie będzie grany- przy tak niskiej kapitalizacji zasze można podbić piłeczkę.W tej chwili ograniczam się jednak do obserwacji ale pogląd zawsze można zmienić dostosowując się do okoliczności.