Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Myśle ze trzeba jeszcze jednego impulsu i spółka zostanie zauwazona,3 kwartał tez sypnie dobrymi wynikami , 4 poprawi i sie ruszy, wyniki są niezagrozone , przydala by sie kluczowa decyzja o wypłacie dywidendy i ruszymy.Mam nadzieje ze zwieksza sie niemal zerowe obroty /ostatnie dwie sesje jakby drgneło/.nie chcialbym zeby moje pisanie ktos zrozumiał ze naganiam, wyrazam tylko swoje zdanie. Przeanalizowałem za i przeciw dokupiłem i bede czekał.........