Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Uważam że kolega Martin ma racje. Bankruty są notowane, inne sie utrzymują w upadłosciach układowych nastomiast Adumie do bankruta jeszcze daleko. Bardzo mnie ciekawi dlaczego zarząd tak zdecydował przecież spółka zaczęła w tym roku przynosić zyski - w samym 2KW 215tys PLN. Sam przychód w 2KW to 3mln PLN. A to że spółka ma CHWILOWE problemy z płynnoscią, przy takich dochodach nie powinno tego byc więc uważam że jest to chwilowe. Jestem pewna że żadnej upadłości tutaj nie bedzie a kurs będzie jeszcze wysoko ale to moje zdanie i prosze sie nim nie kierowac. Czytajcie sami, zainteresujcie sie spółką blizej i wtedy wyciągnijcie wnioski. A i jeszcze jedno, gdzies czytałam na forum że notowania mogą zostac zawieszone, puknijcie sie w główke! Smiac sie chce jak sie czyta takie wpisy osób albo które naganiają na spadki albo nie mają zielonego pojecia o czym piszą.