~czapajewo

Zawsze mówiłem że jak nie wyniki to spółki o kapitalizacjach poniżej 30 mln są jakimś dziwnym trafem od czasu do czasu grane. Fajnie by było gdyby PRD pokazywał super wyniki- problem w tym że ich nie pokazuje choć dywidendy przy tym poziomie cenowym są już zapewne git. Więc kiedyś uwalony w papier wierzyłem też mocno w to że ktoś kiedyś tu wajche przełoży i pogoni walor aż miło. Miałem więc farta może deczko pomogłem temu przez ciągłe pisanie na wątku O2O o PRD kusząc później się okazało Korzenia. Napewno wolałbym że walor szedł w górę pod fundamenty no ale giełdaw pzrypadku maluszków to też taki blac jack. Apropo Kowalskiego że taki cacy - dla mnie założyciel spółki kochający w nią i wierzący nie może opylać w rynek swoich cukierków- powinien skupić się na poprawie wyników i czasem nawet jak kapitan polec na mostku ostatni- to nie jest moralne wprowadzić akcje na rynek po 3,50 PLN naopowiadać historyjek o super perspektywach i za chwile sypać. Tak majstrował akcjami że teraz drugi Korzeń będzie czekał aż się gość całkowicie wysypie - bo z nim na pokładzie to i pograć nie można.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.