Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie obiecuj czegos czego mozesz nie dotrzymac,ja juz mam.Spólka zanizona do granic mozliwosci,nie zasługuje na tak niska cene jaka jest obecnie.Jesli moze byc spadek to kilka procent,wielka okazja do kupna,drobnica musi sie wyleszczyc.Zreszta widac po zwiększajacych sie obrotach ze cos sie dzieje.Tk czy owak pójdzie ostro w góre,a jesli by spadło jeszcze kilka czy kilkanascie procent to wielka okazja do dokupienia,ja kupiłem i pewnie dokupie,obojetnie czy pójdzie w dól czy góre